Wij reinigen professioneel, milieuvriendelijk en duurzaam.
 
Offerte aanvragen

bestrating_reinigen.jpg
oprit_reinigen.jpg
oprit_reinigen_1.jpg
schoolplein_reinigen.jpg
steiger_reinigen.jpg
terras_reinigen.jpg
terras_reinigen_1.jpg
vlonders_reinigen.jpg

Privacyverklaring- & Cookie verklaring

123Terrasreinigen respecteert de privacy van bezoekers van de website en draagt er zorg voor dat de (persoonlijke) informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de (persoon)gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking
Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten. Met inbegrip van het uitvoeren van activiteiten gericht op al onze transportdiensten die wij aanbieden. Gegevens die worden gevraagd via formulieren op onze website en via opdracht bevestiging formulieren zijn nodig voor bovenstaande redenen. Als de persoonsgegevens niet worden verstrekt kunnen we geen contact opnemen of, in het geval van een nieuwsbriefinschrijving, u niet informeren over onze diensten en activiteiten. Uw persoonsgegevens worden zonder uw toestemming niet met derde partijen gedeeld.

Bewaartermijnen
Als u een contact-, of offerte- formulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zo lang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Voor offertes en communicatie in het commerciële traject passen we minimaal de wettelijke fiscale bewaarplicht van 7 jaar toe.

Beveiliging
Alle gegevens die u met 123Terrasreinigen uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL-beveiliging op basis van het HTTPS protocol. Gegevens die u achterlaat door het invullen van een formulier, worden opgeslagen in de database van ons Customer Relationship Management Systeem. De data wordt opgeslagen conform de actuele wetgeving.

Inzage, correctie en recht van verzet
Indien je een relatie met ons bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Ook kun je de gegeven toestemming van de cookies aanpassen (zie de informatie en link hierboven). Verder heb je het recht om je gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens van jou kan gebruiken. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer je niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij dit adres:

123Terrasreinigen

Sportveldweg 37
2151 CA Nieuw-Vennep

Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het geval je het niet eens bent over hoe wij je persoonsgegevens verwerken en je komt er niet uit met 123Terrasreinigen dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:


Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Aanpassen privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Google Analytics
Voor onze analyses van de websitestatistieken maken we gebruik van Google Analytics. We hebben daarvoor een bewerkersovereenkomst met Google gesloten, we hebben ervoor gezorgd dat het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd, we hebben het delen van gegevens met Google uitgezet en we maken geen gebruik maakt van andere Google-diensten (bijvoorbeeld remarketing) in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Cookieverklaring
Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.123terrasreinigen.nl

Corona strepen verwijderen

Strepen verwijderen

De corona strepen op straat zijn een erfenis van de corona pandemie en zijn niet meer nodig. De strepen zijn een…
Tuintegels reinigen

Tuintegels reinigen

Tuintegels reinigen Zijn de tuintegels niet meer zo mooi als toen ze in de tuin werden gelegd? Zou je graag van de…
Oprit reinigen

Oprit reinigen

Oprit reinigen Vaak het eerste wat je ziet voor een woning; de oprit! Als deze vies is en onder de groene aanslag zit,…
Terras reinigen met stoom

Terras reinigen

Terras reinigen met stoom Wil jij ook van de groene aanslag en mos op het terras af? Het terras reinigen met stoom is…
Schoolplein reinigen

Schoolplein reinigen

Schoolplein reinigen Een schoon schoolplein vol spelende kinderen bij een onderwijsinstelling is toch het mooiste…
Vlonders reinigen

Vlonders reinigen

Vlonders reinigen Het gebruik van houten vlonders voor een terras is prachtig en geeft een warme en natuurlijke…
Steiger reinigen

Steiger reinigen

Steiger reinigen Spekgladde steigers in een haven of aan het water is niet alleen gevaarlijk, maar ziet er ook nog eens…
Parkeerterrein reinigen

Parkeerterrein reinigen

Parkeerterrein reinigen Is het parkeerterrein van jouw woning of onderneming niet meer zo netjes als dat je dat zou…

Wij reinigen professioneel, milieuvriendelijk en duurzaam

Neem gerust contact met ons op, wij nemen de tijd om je precies uit te leggen hoe wij werken.

  • Zonder chemicaliën of reinigingsmiddelen
  • Alleen met stoom reinigen wij onder hoge druk
  • Geschikt voor vlonders, terrassen en alle soorten buiten bestrating
  • Aanslag op een natuurvriendelijke manier verwijderd
  • Schone ondergrond direct veilig voor gebruik voor mens en dier

Contact  Offerte aanvraag

Wij beloven dat we binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

Heb je liever persoonlijk contact? Dat zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 55 39 13 80.